printen op aluminium platen printen op aluminium platen printen op aluminium platen

printen op aluminium platen

Plaatprinten.nl | Print alles op alles

Bedankt voor uw bezoek aan Plaatprinten.nl. Onze missie is kort en krachtig, namelijk: Plaatprinten.nl print alles op alles! Als producent én leverancier van deze webshop, zijn we met onze moderne printers, freesmachines en lakstraat dagelijks druk om diverse materiaalsoorten te printen, frezen, lakken en verpakken.

Learn More

Digitaal printen in of op aluminium - polychromal.com

De aluminium basisplaten van Polychromal worden in een eigen moderne anodiseerstraat vervaardigd en zijn volledig afgestemd op toepassingen zoals bijvoorbeeld het digitaal printen. De open poriën zorgen er voor dat de inkt volledig in het aluminium wordt opgenomen en met een nabehandeling zijn platen weerbestendig en krasvast. Lees meer

Learn More

Inkten voor aluminium printer | DuraColour - polychromal.com

Inkt voor printen in geanodiseerde aluminium platen met open poriën. Intens kleurende inkt op oplosmiddelbasis voor navulbare cartridges van de flatbed DSE-Aluprinter. Specifiek ontwikkeld voor optimaal digitaal printen in DuraSeal en DuraPor platen. Contact Offerte aanvraag

Learn More

Dibond | Scherp in print, prijs en levertijd! - Plaatprinten.nl

Dibond bestaat uit 2 stijve, lichte aluminium platen met een harde, zwarte tussenlaag en staat ook wel bekend als een aluminium sandwich. Deze slagvaste platen kunnen we bedrukken met een digitale printer, maar zijn ook geschikt voor de zeefdruk.

Learn More

Printen op plaat - PPP Group - Plaatmateriaal bedrukken ...

Printen op plaat - Plaatmateriaal bedrukken. Rechtstreeks printen op plaat of andere stijve ondergronden zoals geschuimd PVC, aluminium sandwichplaat of glasheldere materialen is één van de mogelijkheden die PPP kan realiseren, met behulp van onze Virtu van Spuhl.

Learn More

Foto op aluminium afdrukken | Incl. gratis ophangsysteem ...

Denk dan eens aan foto op aluminium. Er zijn twee soorten foto's op aluminium verkrijgbaar. Geborsteld en wit aluminium, beide soorten aluminium zijn van hoge kwaliteit en geven een eigen karakteristiek effect aan je foto. Geborsteld aluminium maakt je foto stoer en de witte delen in je foto nemen de eigenschappen aan van het materiaal.

Learn More

Foto op Aluminium Vanaf €4,95 | Binnen 3 Werkdagen Verstuurd

Foto op aluminium dibond af laten drukken? Aluminiumland.nl print uw mooiste herinneringen en speciale momenten als foto op aluminium. Men referereert vaak naar een foto op dibond, foto op metaal of een foto op staal. Voor het printen van een foto op aluminium kiest u een aluminium ondergrond. U heeft de keuze uit geborsteld of wit aluminium.

Learn More

Aluminium platen | Aluminium plaat in elke soort en maat

Aluminium platen in elke gewenste soort en maat, dat is precies wat u bij Aluminium op Maat kunt vinden. U klikt op het soort plaat en vervolgens verfijnt u uw zoekopdracht. Door het invoeren van de gewenste afmetingen en dikte van de plaat, wordt een aantrekkelijke prijs voor u berekend.

Learn More

Foto Op Aluminium Print Nú VA €4,39 | Tot 55% Zomerkorting!

Foto op aluminium Foto op aluminium dibond af laten drukken? FotoOpAluminium.nl print jouw meest speciale foto op aluminium (ook foto op dibond, foto op metaal en foto op staal genoemd). Bij ons kun je kiezen uit een foto aluminium op geborsteld of op wit aluminium, op een aluminiumplaat van 3 mm dik.

Learn More

Aluminium bedrukken - Direct printen op aluminium - company7.nl

Aluminium. Techniek. Company7 maakt gebruik van de allernieuwste techniek op het gebied van printen in aluminium. Al onze producten worden geproduceerd van enkel- of dubbelzijdig geanodiseerde aluminium platen. Anodiseren is een behandeling waarbij een aluminium plaat voorzien wordt van een oxidelaag. Deze laag is hard, poreus en slijtvast.

Learn More