prijslijst lasersnijden aluminium platen enkel stuk prijslijst lasersnijden aluminium platen enkel stuk prijslijst lasersnijden aluminium platen enkel stuk

prijslijst lasersnijden aluminium platen enkel stuk

Lasersnijden - baas-metaal.nl

Lasersnijden staal, RVS, aluminium, messing en koper. Wij lasersnijden al uw plaatwerk tot 3 meter lang. De maximale dikte voor het lasersnijden van staal, RVS en aluminium en diverse hoogsterkte- en slijtvaste staalsoorten is 30 mm dik (zie de beschrijving van onze machines voor de maximale dikte per materiaal soort).

Learn More

Lasersnijden kanten zetten walsen en lassen van plaatwerk ...

RVS Staal en Aluminium plaatwerk bestelt u bij Tummers Plaatbewerking. Lasersnijden zetten kanten walsen en lassen van plaat. Alles wordt voor u op maat gemaakt.

Learn More

Prijslijst Lasersnijden Aluminium Platen Enkel Stuk - Image Results

More Prijslijst Lasersnijden Aluminium Platen Enkel Stuk images

Learn More

Aluminium op maat lasersnijden en kanten - 247TailorSteel

Aluminium lasersnijden en kanten In het ultramoderne machinepark van 247TailorSteel kunt u aluminium plaatmateriaal op maat laten snijden, kanten en kantafronden. Aluminium is een duurzaam metaal en licht van gewicht, waardoor een aanzienlijke gewichtsbesparing kan worden gerealiseerd.

Learn More

Wgw plaat/band Ympress S355MC Laser gebeitst en geolied

Ympress Laser kwaliteit is bij uitstek geschikt voor lasersnijden. Tata Steel heeft dit staal exclusief voor MCB ontwikkeld. De hoge zuiverheid zorgt ervoor dat er niet of nauwelijks bramen ontstaan. Uitgelaserde producten hebben dus nauwelijks nabewerking nodig. Het staal heeft een constante kwaliteit, is uitstekend vervormbaar en goed lasbaar.

Learn More

Lasersnijden van metaal voor de industrie | Metaalbewerking ...

voor lasersnijden met de allerhoogste precisie Ontdek uw voordelen Laser Dynamics is een business unit van VMT nv, een metaalbedrijf gevestigd in Wilrijk, Antwerpen en is gespecialiseerd in plaatbewerking & licht constructiewerk voor de industrie.

Learn More

Super Duplex | Producten & Diensten - Ozephius Stainless

Ozephius maakt al vijftig jaar industriële RVS , Nickel-Alloy en Aluminium producten. Vanaf een enkel onderdeel tot grotere series en van een simpel halffabricaat tot complete apparaten, waarbij wij desgewenst ook de installatie van componenten voor u verzorgen.

Learn More

Trespa® platen GRATIS op maat | Kunststofplatenshop.nl

Trespa® platen zijn iets duurder dan andere merken HPL platen, maar dat ziet u terug in de kwaliteit van het product, met name in de kwaliteit en duurzaamheid van de toplagen. De toplagen van onze Trespa® platen hebben een lichte structuur, dit zorgt voor een zeer hoogwaardige en natuurlijke uitstraling.

Learn More

Plexiglas platen GRATIS op maat | Kunststofplatenshop.nl

Deze variant wordt veel voor decoratie en interieur toepassingen gebruikt. Ook de gematteerde, fluorescerende en spiegelende platen zijn in diverse kleuren leverbaar. Wij zagen elke gewenste plexiglas plaat gratis op maat. Wij leveren binnen 48 uur. Lees meer over de eigenschappen van onze plexiglas platen aan de onderzijde van deze pagina.

Learn More

Vlakke aluminium plaat | Aluminium platen op maat

Voer hieronder uw eigen maten in voor een vlakke aluminium plaat op maat en bereken uw prijs. Voor specifieke vragen over aluminium platen en profielen kunt u altijd contact met ons opnemen. LET OP! Standaard zijn deze platen slechts aan één zijde voorzien van beschermfolie van 80 micron. Overige vlakke aluminium platen

Learn More

thyssenkrupp Materials Nederland - Meer dan alleen een ...

Met ons brede en diepe assortiment, diverse bewerkingsmogelijkheden, een uitgebreid internationaal netwerk, veel kennis van de producten en bewerkingen, zijn wij één van de meest vooraanstaande groothandelaren in staal, rvs en aluminium.

Learn More