aluminium platen met hout look aluminium platen met hout look aluminium platen met hout look

aluminium platen met hout look

Aluminium met hout- of marmerlook | Comahn Aluminium

Met aluminium is het mogelijk om zeer lichte en dunne platen en profielen te fabriceren, die toch sterk genoeg zijn om in de constructie opgenomen te worden. Constructieve en decoratieve materialen zoals hout en marmer zijn in verhouding erg massief en daardoor minder praktisch. Coating biedt bescherming voor invloeden van buitenaf. De ...

Learn More

duurzaamheid aluminium platen - metabolicsurgeryfoundation.org

Combineer Dibond platen met een duurzaam stickervinyl voor je ... bewerkte (geborstelde) aluminium platen met een harde kunststof kern. Houtdecoratie | Alural Group We bewerken het aluminium met een unieke techniek zodat het er als hout gaat uitzien. ... krijgt de hout-look die hij wilt én de duurzaamheid en kwaliteit van hoogwaardig aluminium

Learn More

Aluminium Platen Met Hout Look - Image Results

More Aluminium Platen Met Hout Look images

Learn More

Geslepen vlakke aluminium plaat | Aluminium platen op maat

Denk hierbij aan wandbekleding, tafelbekleding en de afwerking in keukens. Wij leveren geslepen aluminium platen met een maximale lengte van 3.000 mm en een breedte van 1.500 mm. Bij platen met een lengte langer dan 100mm en een breedte smaller dan 80mm bestaat de kans dat deze getordeerd aangeleverd wordt.

Learn More

Pimp je gevel met hout of aluminium - Gevel - Livios

Een extra dimensie aan je gevel geven? Dat doe je met unieke gevelbekleding. Wij stellen je er twee voor: Jadiwood van Jadimex en Linarte van Renson. Val jij voor de warme houten of moderne aluminium variant? Jadimex, de Leuvense groothandel in hout, lanceert een nieuwe houten gevelbekleding. Thermo Essen Jadiwood is vergelijkbaar met tropisch ...

Learn More

Industrieel Produceren met Hout - houtwerkt.com

Van hout kun je zo’n beetje alles maken, maar je moet wel weten hoe. Daarom zorgen we met deze digitale leeromgeving voor een manier van opleiden die bij jou past. Je weet straks hoe je een machine aanstuurt en begrijpt wat er nodig is om de producten die in onze sector worden gemaakt te produceren.

Learn More

Aluminium wandpanelen met houtlook - Duropanel

Aluminium wandpanelen met houtlook is dé oplossing om het prachtige effect van hout in je woning te krijgen. Geen nadelen en een geweldig resultaat. In dit handige artikel noemen we 10 voordelen van wandpanelen met houtnerf!

Learn More

Aluminium plaat op maat gemaakt

Zo kunt u, naast de standaard vlakke aluminium platen, kiezen uit geslepen platen (voor een RVS look) en geanodiseerde platen (met een verhoogde corrosieweerstand en slijtvastheid). De platen worden op maat geknipt en zijn in verschillende maximale afmetingen en diktes verkrijgbaar. Ga naar de vlakke aluminium platen >> Zondessin deco platen

Learn More

GAMMA | Gipsplaat | Aluminium plaat | Zwaluwstaartplaat

Aluminium platen. Ook voor aluminium platen ben je bij Gamma aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor geperforeerde platen vanwege hun antislipwerking. XPS bouwplaten. XPS bouwplaten hebben een hardschuim polystyreen kern, de buitenzijde is gemaakt van glasvlies met een versterkte mortellaag.

Learn More

Aluminium platen | Aluminium plaat in elke soort en maat

Aluminium webshop voor particulier en bedrijf. Onze aluminium webshop is gericht op zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor kan niet alleen de doorgewinterde professional altijd het gewenste product bij ons vinden, ook de hobbyist of particulier voor een eenmalige aankoop kan bij ons terecht voor maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, zetwerk en stafmateriaal.

Learn More

Leading in aluminium - Almet Benelux

Vanuit de kantoren in Brussel en Etten-Leur staat een enthousiast en ervaren team voor u klaar om al uw vragen en wensen te beantwoorden. Almet Benelux levert uit voorraad standaard aluminium producten en levert daarnaast specifiek maatwerk in grote en kleine volumes. Almet Benelux denkt graag met u mee en zorgt voor de juiste oplossing.

Learn More